LUCASWEG 10,2031 BE Haarlem06 - 41 00 59 57

Betrouwbaarheid

Zoals in onze introductie is aangegeven is betrouwbaarheid in de vorm van respect en eerlijkheid bij AMH erg belangrijk. Dit uit zich vooral op het gebied van de klanttevredenheid: Het rekening houden met de wensen van de klanten en doelgericht reparaties uitvoeren zijn hier duidelijke voorbeelden van.
AMH voert dan ook alleen reparaties uit die nodig zijn. Maar natuurlijk alleen met de veiligheid van de klant en de duurzaamheid van de auto als waarborg. Dit kan zeker niet elke garage. Alleen met de juiste kennis, het juiste karakter en met de nodige werkervaring kan men hierin de juiste balans vinden.
AMH heeft deze balans! U kunt er bij ons van op aan dat uw auto in betrouwbare maar zeker ook in professionele handen is.

 

Service-beurt

Als u met uw auto bij ons komt voor een reparatie- of onderhoudsbeurt streven wij ernaar zo duidelijk mogelijk te zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Er wordt allereerst een vakkundige diagnose gesteld, waarna u een duidelijke offerte van ons krijgt. Hierdoor is er voor ons en voor u duidelijkheid in wat er moet gebeuren en wat de kosten zullen zijn na de service-beurt. Nadat u de offerte heeft gelezen en deze heeft geaccepteerd kunnen wij aan de slag.

 

EXPRESS SERVIce

Het kan zo voorkomen dat er alleen een klein mankement blijkt te zijn welke niet veel tijd in beslag neemt of dat een kleine onderhoudsbeurt noodzakelijk is. Dan is een hele dag uw auto achterlaten bij ons niet nodig. U kunt rustig even wachten tijdens deze express service-beurt. De koffie en thee staan voor u klaar.

 

APK

De APK's worden bij ons uitgevoerd door een erkend APK keurmeester. Wel zo veilig.

Bandenservice.

Voor opslag van uw winterbanden en/of zomerbanden kunt u bij AMH terecht. Ook voor het wisselen en het uitbalanceren van uw banden kunt u bij ons terecht.

 

VAG-specialist

Met onze originele diagnose-apparatuur voor VW, Audi, Seat en Skoda kunnen wij als specialist ook zeer gecompliceerde diagnoses stellen. Denkt u hierbij aan professioneel onderhoud van bijvoorbeeld een DSG-bak. Waar veel garages grote fouten maken met b.v. het vervangen van de olie van een dure DSG-bak, kunt u bij ons ervan op aan dat wij op de juiste manier de olie met de juiste VAS-tester bijvullen. Dit betekent dat wij precies de goede hoeveelheid olie bijvullen.


Een andere taak die wij uitvoeren is het aanpassen en updaten van alle soorten regelapparatuur.

EXTRA: GRATIS OPHAAL EN BRENGSERVICE

Kunt u niet zomaar naar ons toe komen terwijl uw auto bij ons staat voor een service-beurt? Of komt u moeilijk op uw bestemming na het achterlaten van uw auto bij ons? Wij begrijpen dat dit lastig kan zijn. Daarom brengen we graag de klanten naar zijn/haar bestemming van of naar AMH om de service compleet te maken. Ook het brengen en halen van de auto is altijd mogelijk. In de regio Haarlem is dit geheel kosteloos. Voor diegenen die liever de fiets nemen: Ook hebben wij een fiets met kinderzitje ter beschikking. Dit hoort ook bij de service en is bij ons uiteraard kosteloos.